01 Mayıs 2014

Euro Truck Simulator 2 Para Hilesi İndir


En iyi simülatör oyunlarından bir tanesi olan Euro Truck Simulator 2 yeni hileleri ile karşınıza çıkıyor. Eğer sizde oyunda para kazanmakta zorlanıyorsanız o zaman Euro Truck Simulator 2 Para Hilesi ile kolay bir şekilde para kazanabilir ve istediğiniz kamyonları alarak istediğiniz güçlendirmeleri yapabilirsiniz.

Hileyi kullanabilmeniz için ilk olarak Cheat Engine programını indirmeniz gerekiyor. Programı indirdikten sonra bilgisayarınıza kurulumu yapın. Ancak programı kurduktan sonra kesinlikle çalıştırmayın. İlk olarak Euro Truck Simulator 2 oyununu çalıştırın. Sağ alt köşede bulunan para ekranına bakarak para durumunuzu bir yere yazın. Oyunu kapatmadan masaüstüne geri dönün ve Cheat Engine programını çalıştırın. Programı çalıştırdıktan sonra “eurotrucks2.exe” adlı dosyayı process list” kısmından bulmanız gerekiyor. Bu kısmı bulduktan sonra ilk olarak oyundaki ekran miktarını ekrana girin ve “first scan” deyin. Daha sonra oyundaki altın miktarı değişince bu miktarı yine taratın taratma sonrasında gelen değerleri ise istediğinizle değiştirerek oyundaki altınınızı artırabilirsiniz.

Euro Truck Simulator 2 Para Hilesi sayesinde artık sizde altın sıkıntısı yaşamayacaksınız. Ancak bunun için cheat engine programı kullanmanız gerekiyor.

Kurulum : Hilenin kurulumunu detaylıca anlattık arkadaşlar. İster okuyarak isterseniz de videoyu izleyerek yapabilirsiniz.

Gerekli Program : Cheat Engine

Euro Truck Simulator 2 Para Hilesi Kurulumu Videolu Anlatım

Yazıyı Paylaş
  • Share to Facebook
  • Share to Twitter
  • Share to Google+
  • Share to Stumble Upon
  • Share to Evernote
  • Share to Blogger
  • Share to Email
  • Share to Yahoo Messenger
  • More...

7 yorum

  1. Eksiye düşmüştür ekside yaptım eksi 3 milyar kusr borç var ne yapmam lazim

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. en iyisi save game atmak o zaman sınırsız para da gelir

      Sil
  2. ets2 nasıl oyunun ekranını küçültüyz

    YanıtlaSil
  3. arkadaşlar cheat engine indirme yari açılmıyor biyardım bide cheat moneyli hile var onu yapsak olmazmı acaba

    YanıtlaSil
  4. http://2.bp.blogspot.com/-GV5_Dl0SJLU/UOc8W02CfiI/AAAAAAAACkQ/LkNBFcQ7Q-U/s000/20.gif

    YanıtlaSil

:) :-) :)) =)) :( :-( :(( :d :-d @-) :p :o :>) (o) [-( :-? (p) :-s (m) 8-) :-t :-b b-( :-# =p~ :-$ (b) (f) x-) (k) (h) (c) cheer