24 Ağustos 2014

The Elder Scrolls V Skyrim Türkçe Yama İndir - Korsan


Tüm dünyada sevilerek takip edilen ve oynanan bir oyun olan The Elder Scrolls V: Skyrim oyununun ülkemize yönelik yamasını bulabileceğiniz birçok web sitesi bulunmaktadır. Bu oyun ile ilgili bilgilendirmeleri içerisinde barındıran herhangi bir web sitesini ziyaret ettiğiniz takdirde The Elder Scrolls V:Skyrim Türkçe Yama indir adı altında bu oyunun ülkemize yönelik eklentisini çok rahat bir biçimde bulma imkanına sahip olabilirsiniz.

Oyunun Türkçe yamasında oyunu tamamıyla dilimize uygun bir şekilde oynama imkanına sahip olmaktasınız. Bu ülkemizde bazı kullanıcılar için oldukça önemli bir meseledir. Çünkü ülkemizde herkes İngilizce bilmek zorunda değildir ve bu kullanıcıların bu kaliteli oyunu güzel dilimizde oynayabilmesi için de bu Türkçe yamalar çeşitli web adreslerinde ücretsiz bir şekilde yer almaktadır. Bu da ülkemizdeki oyun severleri sonuna kadar mutlu etmektedir.

Siz de The Elder Scrolls V:Skyrim oyununu indirdiyseniz ve bu oyunun İngilizce dil seçeneğinden sıkıldıysanız hemen bu iş ile ilgilenen herhangi bir web sitesinden The Elder Scrolls V:Skyrim Türkçe Yama seçeneğini indirmelisiniz. Bu sayede oyun deneyiminizi en iyi bir şekilde artırma olanağını tabi ki de yakalayabilirsiniz. Daha fazla bilgi ve detay için oyunun web adresini ziyaret edebilir ve hem bu oyun hem de Türkçe yaması ile alakalı tüm detaylara erişebilirsiniz. Hemen bu oyunu indirin ve farkını görün.

The Elder Scrolls V Skyrim Türkçe Yama Kurulumu

  1. Oyunun DLC'leri kuruluysa oyunu baştan kurmanızı öneririz. İlk olarak verdiğimiz Türkçe Yama dosyalarını indirin.
  2. Ardından karşımıza üç adet yeni arşiv çıkacak ve bunlardan “Update 13″ olanını kurun ve crack işlemini yapın.
  3. Daha sonra “skyrimtryama.rar” içindeki dosyaları kopyalayarak Skyrim klasöründeki “Data” dizinine girerek yapıştırın.
  4. “Translate_ENGLISH.rar” arşivindeki dosyaları kopyalayın ve ”interface” klasöründeki dosyaları silerek bunları yapıştırın.
  5. Bundan sonra “Belgelerim/My Games/Skyrim’den ”SkyrimPrefs.ini”yi açarak ctrl+f yapın. Arama kutusuna ”Launcher” yazıp sonrakini bul butonuna tıklayın. [Launcher]‘ın altına şu kodları kopyalayıp yapıştırın ;
    Kod:
    bEnableFileSelection=1
    bShowAllResolutions=1
    uLastAspectRatio=3
    bLoadLooseFiles=1
  6. Şimdi Skyrim “Data” klasörüne tekrar girerek “Strings” içindeki her şeyi silin.
  7. Son olarak oyunun launcher’ini çalıştırın ve DATA FILES kısmına tıklayın. Gelen ekrandan ”skyrimtryama.esp” dosyasına tik atın ve oyunu açın. Skyrim Türkçe yaması hazır. Oyunu %100 Türkçe Yama ile oynamaya başlayabilirsiniz.

The Elder Scrolls V Skyrim Türkçe Yama İndir




Yazıyı Paylaş
  • Share to Facebook
  • Share to Twitter
  • Share to Google+
  • Share to Stumble Upon
  • Share to Evernote
  • Share to Blogger
  • Share to Email
  • Share to Yahoo Messenger
  • More...

6 yorum

  1. Dikkat. Site içinde indirme, buradan indir, budur gibi kelimelere rağbet etmeyin hepsi virüs ve trojan barındıran exe dosyaları. Doğru dosyayı bulmak ne yazık ki zor, sürekli tuzaklar dolu. Doğru dosya : http://turbobit.net/txqqsgwlj92i.html kelimesinin olduğu dosyaya tıklayarak açılıyor. O siteye girince yine karşınıza beş on tane sahne indirme linki çıkacak. Burada "normal indirme" yazan salyangoza tıklayın ve saniyenin dolmasını bekleyin. Dolduğunda resimli bir kutu çıkacak buradaki resimde gördüğünüz rakam ve sayıları kutuya yazarak linkin açılmasını sağlayın. Çıkan ekranda dosyayı indir butonuna basın. Bütün bunları yaparken 30' a yakın sahte indirme butonundan sahte virüsler indirme ihtimaliniz yüksek sakın indirdiğiniz sahte şeyleri çalıştırmayın.

    YanıtlaSil
  2. Neden Turbobite yüklüyorsunuz anlamıyorum ki mk sitesi 10 dk bekletiyo.

    YanıtlaSil
  3. Çok teşekkürler işe yaradı

    YanıtlaSil
  4. eline sağlık çok teşekkür ederim

    YanıtlaSil
  5. eline sağlık çok teşekkürler

    YanıtlaSil
  6. Updateyi yapınca oyun açılmıyor. launchere tıklıyorum uygulama hatası veriyor . Her silip baştan yapımımda aynı şeyi alıyorum .Yaptığım herşey Doğru. Acaba oyunum zaten update hali mi? Korsan netten indirdim.

    YanıtlaSil

:) :-) :)) =)) :( :-( :(( :d :-d @-) :p :o :>) (o) [-( :-? (p) :-s (m) 8-) :-t :-b b-( :-# =p~ :-$ (b) (f) x-) (k) (h) (c) cheer