14 Aralık 2021

Clash Mini Apk İndirin - Son Sürüm Android Strateji

Clash Mini, oyun yayıncısı Supercell'in yeni bir ürünüdür. İnsanların inşaat ve şehir yönetimi unsurlarını karıştırmadan sadece savaşa odaklandığı Clash of Clans'ın minyatür bir dünyasıdır. Bu serinin eski oynanışından çok sıkıldıysanız yeni ürün eğlence çözümlerinden biri.
Bazı insanlar Clash Universe'e aşinadır ve her gün sıklıkla kullandıkları tanıdık karakterleri anında tanıyabilirler. Yeni ve sezgisel savaş mekaniği sayesinde oyuncular, kendi savaşlarına katılmak için en güçlü kahramanları kullanabilirler.
 
Sadece faydalı bir strateji geliştirmeniz gerekiyor ve bu kahramanlar otomatik olarak savaşa girecek. Genel olarak, kadroyu düzenleme ve kahramanları kullanma şekliniz savaşın sonucunu belirleyecektir. İki kişi savaşmak için aynı tür dizilişi kullanırsa, daha bilimsel bir birlik düzenine sahip olan kazanır.
Şu anda herkes zıt bir savaşa itiliyor; geri dönüş yok. Bu yüzden bu evrende ortaya çıkan tüm karakterler savaşma yeteneğine sahiptir. Onları sahneye çağırdığınız sürece, bu insanlar bölünme kazan-kaybet olana kadar savaşacaklar.
 
Barbarian King, Shield Maiden, Archer Queen ve daha fazlası gibi şampiyonları birçok savaşta toplayabilirsiniz. Hepsi son derece etkili birimlerdir ve yüksek direncin yanı sıra sabit hasar da oluşturabilirler. Tabii ki, dövüş yetenekleri orijinalinden çok daha basit olacak. Bununla birlikte, topyekün bir savaşın karmaşıklığı, birçok farklı hareket kombinasyonundan oluşur.
 
Bildiğiniz gibi geleneksel maçların bir alanı yoktur. Clash Mini, yüz yüze dövüş oyunu sunar; sadece kahramanlar, kölelerin varlığı olmadan birbirleriyle yüzleşir. Oyuncular, diğer insanların topraklarını işgal etmek için birlikler gönderecek ve kendilerini savunmanın bir yolunu bulacaklar.;
Satranç tahtası şeklinde tasarlanan 5x8'lik bir arena ile oyuncuların planlama aşamasında alanın yarısını işgal etmesine izin verilecek. Oyuncular 4 ila 5 birim toplayabilir ve bunları sahip oldukları 20 kare içinde istedikleri yere yerleştirebilir. Temel bir stratejiyi hatırlayın, dayanma kabiliyetine sahip birimler önde olmalıdır; önemli hasara sahip ancak ölmesi kolay birimler geride kalıyor.
 
İki oluşum birbirine hücum ettiğinde bir tür temel strateji oluşturacağı kesin. Temel stratejilerde ustalaştıktan sonra, gelişmiş varyasyonlar vardır. Bu noktada nihai hedef kazanmaktır. Rakibi yenebildiğiniz sürece her şeyi yapabilirsiniz.
 
Ringde çağırdığınız kahramanların hepsi tanıdık. Ancak, yükseltme sayesinde artık daha sağlam hale gelebildiler. Bu kahramanlar birçok farklı sınıfa, birçok farklı güç seviyesine ayrılmıştır. Yıldız derecelendirmesi, güçlerini en açık şekilde gösterir. Aşağıdaki sayıya sahip karakter ne kadar yüksekse, o kadar güçlüdür ve oyun üzerindeki etkisi o kadar fazladır.

Clash Mini'yi indirin; Clash Mini Apk

Yazıyı Paylaş
  • Share to Facebook
  • Share to Twitter
  • Share to Google+
  • Share to Stumble Upon
  • Share to Evernote
  • Share to Blogger
  • Share to Email
  • Share to Yahoo Messenger
  • More...

0 yorum

:) :-) :)) =)) :( :-( :(( :d :-d @-) :p :o :>) (o) [-( :-? (p) :-s (m) 8-) :-t :-b b-( :-# =p~ :-$ (b) (f) x-) (k) (h) (c) cheer