14 Şubat 2022

LOST in Blue Mod Menü Hileli APK İndir


LOST in Blue, oyuncuların kendilerini oraya inen bir uçak kazası geçirdikten sonra garip bir adanın tehlikelerinde hayatta kalmaları gereken tuhaf bir hayatta kalma MMORPG'sidir.

JJ Abrams ve Damon Lindelof'un ünlü televizyon dizisi Lost, televizyon kurgusunun manzarasını sonsuza dek değiştirdi. Altı yıl boyunca nefreti ve tutkuyu artırdı ve saatlerce tartışabileceğiniz birçok gizem sağladı.

Geliştiriciler, bu hayatta kalma oyununu Jack, Kate ve şirketin maceralarına dayandırdı ve büyük oranlarda bir macera sunmak için The Last of Us video oyunu destanından alınan zombilerle serpiştirdi . Bu gizemli adadan kendi imkanlarınla ​​kaçmayı başarabilecek misin?
Birlikte yaşayamazsak, yalnız öleceğiz.

LOST in Blue'nun APK dosyasını indirin ve bir uçak kazası geçirdikten sonra gizemli bir adaya seyahat edin. Mesele şu ki, bu ada The Last of Us'takine çok benzer bir virüs bulaşmış zombiler tarafından rahatsız ediliyor .

Bu, çok oyunculu seçeneklere sahip bir 3D hayatta kalma MMORPG'sidir. Söylemeye gerek yok, ancak Lost'tan ilham aldığı açık . Hem yaklaşım hem de karakterler ve hatta film müziği efsanevi diziye atıfta bulunuyor.

Bir karakter seçin (Jack'in bir versiyonu ile Kate'in bir versiyonu arasında seçim yapabilirsiniz) ve adaya dalın, başka bir hayatta kalanla müttefik olun ve açlığa ve zombilere karşı elinizden geldiğince savaşın . Bunu yapmak için yerden nesneler, her türlü eşya toplamalı, silah yapmalı, sığınak inşa etmeli, sal yapmalısın ve çok daha fazlasını yapmalısın.
Adada hayatta kalabilecek ve eve sağ salim dönebilecek misin?

Kontroller oldukça basit ve sanal joystick ve donattığınız veya yakındaki öğelere göre uyarlanmış birkaç işlem düğmesi ile hareket edebilirsiniz. Ayrıca , tehlikelerle ve çok kötü zombilerle dolu bu adanın uzun pençelerinden kaçmaya çalışmak için diğer oyuncularla işbirliği yapabilirsiniz .

Oyunu hileli apk olarak indirmek için; LOST in Blue Apk İndir
Yazıyı Paylaş
  • Share to Facebook
  • Share to Twitter
  • Share to Google+
  • Share to Stumble Upon
  • Share to Evernote
  • Share to Blogger
  • Share to Email
  • Share to Yahoo Messenger
  • More...

0 yorum

:) :-) :)) =)) :( :-( :(( :d :-d @-) :p :o :>) (o) [-( :-? (p) :-s (m) 8-) :-t :-b b-( :-# =p~ :-$ (b) (f) x-) (k) (h) (c) cheer